Skip to content

Följ oss

Kontakta oss

Om JJC Service

Över flera år av kundnöjdhet

Vi är en städfirma i Stockholm med professionella städhjälpare för att hålla ditt hem skinnande rent. Vi hjälper både privatpersoner och företag med alla typ av städhjälp och hemstädning. Alltid med nöjdhetsgaranti. Så du som kund alltid ska känna dig tillfreds.

Ren känsla sedan 2007

Företaget JJC Service AB grundades år 2007 av Juan Carlos Llanos, vars mål är att erbjuda högsta kvalité av service till bästa pris.

Vi är ett flexibelt städbolag som skapar rena och fräscha miljöer i hela storstockholm. Vårt mål är att tillgodose den bästa städservice för både privata hem, arbetsplatser och fastigheter. Vår personalstyrka består av erfarna och professionella städare och städledare.

Du kan boka oss för allt från trappstädning och kontorsstädning till storstädning och visningsstädning. Hos JJC Service kommer kunden alltid först och vårt mål är att hålla en så hög nivå som möjligt för såväl kvalitet som kundnöjdhet.

  Historia

  JJC Service startade i början av 2007 och är ett litet familjeföretag inom hushållsnära tjänster i Stockholm med stora förhoppningar där vi alltid vill ge kunden det lilla extra genom att alltid försöka anpassa oss till kundens önskemål.

  Affärsidé

  Vårt viktigaste uppdrag är att bidra till att våra kunder kan ha en bra balans mellan arbete och fritid.

  Vår filosofi

  Vi tror på att göra alla jobb rätt. Som kund har du rätt att förvänta dig förstklassig service och ett enastående utfört jobb, och det är precis vad du får, en kristall ren atmosfär. Oavsett om ditt jobb är stort eller litet, kan du räkna med oss att ge det den uppmärksamhet du förtjänar. Vår verksamhet bygger på att utveckla långsiktiga relationer med våra nöjda kunder.

  Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

  Har du ytterligare frågor om vår städning eller service? Då är du varmt välkommen att mejla eller ringa vår kundtjänst, eller lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig.

   Telefon 073-776 38 60
   E-post info@jjcservice.se

  Prisvärd städhjälp

  Vi har alltid låga priser på städhjälp och strävar efter full transparens med rut-avdrag.

  Bästa kundservicen

  Du som kund är alltid i fokus – du får ett eget team bestående av städare och kontaktperson.

  100% Miljövänliga

  Vi tillhandahåller endast miljövänliga städmetoder & produkter för ett mer hållbar arbetsmiljö.