Skip to content

Följ oss

Kontakta oss

Fönsterputsning

Fönsterputsning från JJC Service

Rengöring av hemmet är viktigare än någonsin. Vi har stark expertis inom fönsterputsning. Våra erfarna fönsterputsare ser till att putsa fönster med glasklara fönsterrutor - till ett riktigt bra pris. Vi putsar dina fönster både ut- och invändigt. Självklart tar vi också med oss alla redskap och material som behövs. När du anlitar oss för din fönsterputsning lovar vi dig:

  • Alltid lågt pris
  • Ansvarsförsäkring
  • Erfaren & välutbildad personal
  • RUT-avdraget gäller - du betalar bara 50% av arbetskostnaden

Skinande rena fönster 

Rengöring av hemmet är viktigare än någonsin. Vi fortsätter städa och putsa fönster men har vidtagit extra åtgärder.

Visst är det trevligt att se ut genom gnistrande rena fönster som släpper in allt härligt ljus? Dock är fönsterputs i Stockholm ett krävande moment som kräver lite finess.

Låt istället våra erfarna fönsterputsare i Stockholm ge dig skinande rena fönster utan flammor, på ett snabbt och prisvärt vis. Vi har trots allt putsat stockholmarnas fönster i mer än fler år och vet vad vi gör.

Fönsterputs för fastigheter i Stockholm

Rena fönster släpper in mer ljus och ger hela lokalen en fräschare känsla. Med nyputsade fönster blir din fastighet mer attraktiv och inbjudande för alla som vistas där. Vi på JJC Service har flera års erfarenhet i branschen och våra professionella medarbetare gillar verkligen att putsa fönster.

Inför fönsterputsningen

Plocka gärna undan föremål runt fönstret när fönsterputsaren kommer så att vi enkelt kan komma åt fönstret. Gardiner som är i vägen är bra att ta ner samt om du har möjlighet att flytta större möbler en bit från fönstren. När fönsterputsningen görs i samband med städtillfället så återställer städaren ordningen under arbetspasset. 

Hur ofta bör jag anlita en fönsterputsare?

Det beror helt på hur hårt utsatta dina fönster är, normalt brukar vi rekommendera på våren och hösten. Om bostaden är nära en väg eller vatten så brukar vi rekommendera fönsterputsning mer regelbundet, hur ofta beror på era förutsättningar. Kontakta oss gärna.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Har du ytterligare frågor om vår städning eller service? Då är du varmt välkommen att mejla eller ringa vår kundtjänst, eller lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig.

 Telefon 073-776 38 60
 E-post info@jjcservice.se

Prisvärd städhjälp

Vi har alltid låga priser på städhjälp och strävar efter full transparens med rut-avdrag.

Bästa kundservicen

Du som kund är alltid i fokus – du får ett eget team bestående av städare och kontaktperson.

100% Miljövänliga

Vi tillhandahåller endast miljövänliga städmetoder & produkter för ett mer hållbar arbetsmiljö.