Skip to content

Följ oss

Kontakta oss

Flyttstädning

Flyttstädning

Vårt system för flyttstädning gör det möjligt att nyttja tiden till hundra procent. Vi använder oss av rätt och modern utrustning för att leverera ett bättre arbete. Kommer alltid en arbetsledare på slutet för att titta till att allt ser bra ut.

  • Duktig och motiverad personal
  • Genomarbetat system för flyttstädning
  • Den senaste utrustningen för uppdraget
  • Erfarenhet

Flyttstädning i Stockholm

Flyttstädning i Stockholm är en av de heltäckande städtjänster som erbjuder, både vid inflyttning eller flytt. Oavsett om du lämnar eller bosätter dig i ett nytt hem, kontakta oss för en professionell städning som kommer att resultera att ditt hus eller lägenhet blir som ny.

Vår grundliga, miljömässigt säkra rengöring kan minimera allergi-eller astmasymtom, och ge en stressfri start i ditt nya hem.

Att flytta till ett nytt hem är ett spännande steg i livet. Se därför till att njuta fullt ut av stunden – och låt oss på i Stockholm ta hand om flyttstädningen. Medan du packar upp kartonger och fyller bokhyllor och byråer i din nya bostad, tar vi hand om flyttstädningen i ditt tidigare boende. JJC Service erbjuder alltid snabb, professionell och billig flyttstädning!

Hur fungerar flyttstädningen?

Vi står för all utrustning som behövs för flyttstädningen och ser till att vi är tillräckligt många på plats för att klara av en flyttstädning på en arbetsdag. Vi behöver endast tillgång till el och vatten.

Flyttstädning med JJC Service

  • Erfaren, utbildad personal med bra villkor
  • Ansvarsförsäkring
  • RUT-avdraget gäller - Du betalar bara 50% av arbetskostnaden
  • Miljövänliga städartiklar ingår
  • Enkelt att boka

Inför flyttstädningen

Du behöver inte vara hemma under flyttstädningen, men vi ser gärna att du finns på plats och släpper in vår personal, samt kommer och besiktigar efteråt.

Vad kostar flyttstädning och hur bokar jag den? 

Att få veta kostnad och att boka flyttstädning är enkelt. Fyll bara i dina uppgifter om kvadratmeter och ort, så får du en direkt prisuppgift från oss. 

Har du några andra frågor? Tveka då inte att kontakta oss!

Vad baseras priset på flyttstädningen på?

Priset baseras på antal kvadratmeter, takhöjd samt vart du bor.

Lång erfarenhet av flyttstädning 

Vi har över flera års erfarenhet av flyttstädning i Stockholm och vet vad vi ska göra för att bostaden ska bli riktigt ren och fin. Vår flyttstädning bygger på ett standardavtal, vilket innebär att vi vet vad som krävs för att den nya ägaren, besiktningsmannen eller fastighetsägaren godkänner resultatet i samband med överlämningen.

Vi fakturerar alltid med 30 dagar netto. RUT-avdrag gäller. Tjänsten flyttstädning ingår i skattereduktionen. Du betalar endast 50% av arbetskostnaden.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Har du ytterligare frågor om vår städning eller service? Då är du varmt välkommen att mejla eller ringa vår kundtjänst, eller lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig.

 Telefon 073-776 38 60
 E-post info@jjcservice.se

Prisvärd städhjälp

Vi har alltid låga priser på städhjälp och strävar efter full transparens med rut-avdrag.

Bästa kundservicen

Du som kund är alltid i fokus – du får ett eget team bestående av städare och kontaktperson.

100% Miljövänliga

Vi tillhandahåller endast miljövänliga städmetoder & produkter för ett mer hållbar arbetsmiljö.