Skip to content

Följ oss

Kontakta oss

Hemstädning

Hemstädning är en av de heltäckande städtjänster som JJC Städservice erbjuder för dig som bor i lägenhet eller hus. Hur ofta vi ska städa väljer du såklart helt själv utifrån just dina behov och önskemål. Vi börjar alltid med ett hembesök där vi tillsammans går igenom vilken städhjälp som behövs i just din bostad.

Våra kunder i Stockholms Län säger ofta att tidsbristen är den främsta orsaken till behov av hemstädning genom våra professionella städtjänster – den mest grundliga städhjälpen i branschen. Kontakta oss och låt oss bli din leverantör av hemstädning.

Känner du dig tidsberövad och stressad? Genom JJC Städservice utför vi de vardagliga sysselsättningar som kan ses vara tidskrävande och jobbigt. Vänta inte, ditt personliga rengöringsteam är redo att torka av, dammsuga och rengöra varje rum i ditt hem.

Över flera års erfarenhet av hemstädning

Med stort engagemang levererar vi bästa städstandard varje dag. Vi städar efter era behov och krav. Hos oss får ni alltid samma städpersonal för ett bättre utfört arbete.

  • Duktig och motiverad personal
  • Alltid samma städpersonal
  • Ansvarsförsäkring
  • Genomarbetat system för hemstädning
  • Erfarenhet

Fyll bara i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi med prisuppgift. JJC Städservice har bra arbetsvillkor och har många nöjda kunder.

Inför hemstädningen?

Var gärna hemma vid första städtillfället och se att du blir nöjd med resultatet. Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen. Se till att arbetsbänkar och diskbänk är fria så att de går att rengöra.

Hur ofta bör jag ha hemstädning?

Det beror helt på hur stort du bor, om ni är många eller om du har pälsdjur. Ring gärna vår kundtjänst om du vill diskutera vilken frekvens du ska välja.

Vad baseras priset på en hemstädning på?

Priset baseras på antal kvadratmeter samt vilken frekvens du väljer på hemstädningen. Du får en exakt prisuppgift genom att fylla i formuläret här på sidan och kan därefter gå vidare med din bokning. Självklart gäller RUT-avdraget, som innebär att du enbart betalar 50% av arbetskostnaden.

Så fungerar vår hemstädning

Varje hem är unikt och vi anpassar oss alltid utifrån det. I frågesektionen ovan kan du läsa mer om vilka tjänster och delmoment som brukar ingå när vi städar och rengör ert hem. Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor kring någon del i vår städning.

Inga bindningstider

JJC Service är vi övertygade om att nöjda kunder fortsätter att använda våra tjänster. Därför har vi inga bindnings- eller uppsägningstider. Så länge du vill att vi fortsätter att städa ditt hem så gör vi det – när du behöver avsluta eller pausa tjänsten så gör vi det direkt.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Har du ytterligare frågor om vår städning eller service? Då är du varmt välkommen att mejla eller ringa vår kundtjänst, eller lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig.

 Telefon 073-776 38 60
 E-post info@jjcservice.se

Prisvärd städhjälp

Vi har alltid låga priser på städhjälp och strävar efter full transparens med rut-avdrag.

Bästa kundservicen

Du som kund är alltid i fokus – du får ett eget team bestående av städare och kontaktperson.

100% Miljövänliga

Vi tillhandahåller endast miljövänliga städmetoder & produkter för ett mer hållbar arbetsmiljö.