Skip to content

Följ oss

Kontakta oss

Byggstädning

Vi har utfört stora som små byggstädningar. Byggstädningar som tagit en dag till flera månader. Vi är vana att arbeta mot både företag och privatpersoner.

Byggstädning i Stockholm är en av de heltäckande städtjänster som JJC Service erbjuder. Byggstädning genom JJC Service innebär att vi utför en omfattande städning efter ditt byggprojekt. Vi lägger sista handen på din nybyggnation, ombyggnadsarbete eller renovering samt tar bort allt damm i luften och på ytor.

Kontakta oss gärna för att diskutera ett förslag för ett städpaket för din nybyggnation, badrumsombyggnad, köksombyggnad, eller annat byggprojekt. Vi finns tillgängliga i hela Stockholms Län.

Professionell byggstädning 

Att flytta in en miljö som är nybyggd eller renoverad är härligt. Vem älskar inte nya, rena ytor eller blanka och helt oanvända golv? Men en nybyggnation eller renovering sprider både farliga dammpartiklar och svåra fläckar. Då krävs en professionell byggstädning för att utrymmena ska bli färdiga att ta i bruk.

Låt JJC Service ta hand om byggstädningen så är det bara att flytta in i ett skinande rent hem.

Byggstädning i Stockholm

Vid en bostadsrenovering, ny- eller ombyggnation krävs en ordentlig byggstädning för att få bort smuts och hälsofarligt byggdamm innan du och din familj kan bo där. När byggarna och hantverkarna är färdiga vill man bara flytta in sina saker och komma igång med vardagen i sitt nya hem.

JJC Service erbjuder grundlig, professionellt genomförd byggstädning som gör ditt hem skinande rent och fritt från farliga dammpartiklar. Vår byggstädning innefattar en gemensam besiktningskontroll för att försäkra oss om att arbetet är utfört enligt beställning och att du är nöjd med resultatet.

Vad kostar det?

Du kan snabbt och enkelt ta reda på vad det kostar att byggstäda ditt hem. Fyll bara i dina uppgifter i formuläret ovan så får du priset direkt.   

Hur fungerar byggstädning?

Vi tar med oss all utrustning som behövs för byggstädningen. Vi genomför städningen enligt vår tjänstebeskrivning och avslutar med en gemensam besiktning.

Enkelt med JJC Service

Med stort engagemang levererar vi bästa städstandard varje dag. Vi städar efter era behov och krav. Hos oss får ni alltid samma städpersonal för ett bättre utfört arbete.

  • Duktig och motiverad personal
  • Ansvarsförsäkring
  • Genomarbetat system för byggstädning
  • Den senaste utrustningen för uppdraget

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Har du ytterligare frågor om vår städning eller service? Då är du varmt välkommen att mejla eller ringa vår kundtjänst, eller lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig.

 Telefon 073-776 38 60
 E-post info@jjcservice.se

Prisvärd städhjälp

Vi har alltid låga priser på städhjälp och strävar efter full transparens med rut-avdrag.

Bästa kundservicen

Du som kund är alltid i fokus – du får ett eget team bestående av städare och kontaktperson.

100% Miljövänliga

Vi tillhandahåller endast miljövänliga städmetoder & produkter för ett mer hållbar arbetsmiljö.